mandag den 2. september 2013

Samarbejdsaftaler og stof til salg

Der er gang i udviklingen af Bybørn i disse dage. Her til eftermiddag har jeg holdt møde med en kommende forhandler, af en minikollektion fra Bybørn. Deadlinen er ret tæt på, og jeg har ikke tid til andet end, at komme i sving med det samme. Ekstra hænder er ved at blive booket ind, og allerede i morgen går turen ud til min stofleverandør for, at handle ind til kollektionen. 

Udover indkøb til den kommende kollektion, er det planen, at jeg skal fylde bilen i morgen med endnu flere af de lækre økotexjersyer, så der forhåbentlig i løbet af ugen vil komme sprit nye metervarer til salg i bloggen. Men nu må vi se, om de nye stoffer giver mig lyst til at købe stort ind.

Jeg har fortsat noget tilbage af de tidligere stoffer, og du kan stadig nå at ligge en ordre


Der er nogle der har haft problemer med linket til shoppen, så det kommer lige igen, så alle får muligheden for at gå ind i shoppen og se udvalget, mens min "Fri fragt kampagne" stadig kører. Tilbudet gælder indtil tirsdag aften kl. 23.59

Kaninen og frøerne er med i vinterkollektionen fra Bybørn. 
Kaninen med den røde kontrast som paddehatten, og frøen med den marineblå, som er åkanden.
Begge farver har jeg på lager i samme skønne økotexkvalitet, og kan købes med til kanter, foer, piping osv. Prisen er 60,- for 0,5 meter

6 kommentarer:

 1. Altså hvor det lyder spændende!
  Du har da virkelig gang i den :-).
  Er stofferne dit eget design?
  Jeg har nemlig købt og syet af kaninstoffet til Solbjørg i sommer, uden at vide andet om det end at det er supersødt :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Stofferne er ikke mit eget design. Men jeg havde netop tegnet et design til dem idag, som jeg var ude at præsentere. Jeg har ingen idé om, om de vil sætte det i produktion, så jeg krydser fingre, men satser bestemt ikke på at lille mig "bare lige" får mine idéer igennem første gang, men man kan jo håbe.

   Indtil videre fyldte jeg bilen med deres designs, som ja, er super skønne og i en lækker kvalitet.

   Og tillykke til dig Maj, der er da også gang i buisness hos dig :) sejt

   Slet
  2. Wow, det lyder godt Tine!
   Jeg krydser fingre for at de tager dit design i produktion. Det kan næsten kun være godt :-).
   Jeg giver dig i øvrigt ret. Jerseyen er den skønneste kvalitet. Blød og fast og lækker.

   Og tak :). Pyh ha. Det er hårdt arbejde men SINDSYGT spændende! Jeg har famlet lidt det seneste års tid, må jeg indrømme. Men nu håber jeg, at jeg har fundet ind til kernen..:).

   Knus

   Slet
  3. Det er så dejligt for dig at du har fundet dit rette element. Og med den gejst skal det nok blive en succes. Det vigtigste er at man brænder 100 % for det, så tror jeg kun på en sejr. Jeg hepper på dig :)

   Slet
 2. Ih det er altså bare spændende.
  Glæder mig til at følge med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tusind tak, min begejstring i disse dage er stor :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...