onsdag den 11. september 2013

Nye metervarer i shoppen og en skidt lille mand

Storm har været syg mandag, tirsdag og onsdag. Høj feber, forstoppelse, tynd mave, to nye tænder, hoste og snot har præget den bette mand. Det har givet anledning til en masse hyggetid med fjernsyn, bøger, lego samt kys og kram. Men det har også givet mig mulighed for lige, at få indhentet lidt af det forsømte, da han har sovet nogle rigtig lange lurer. 


Jeg fylder lidt i shoppen hver dag, og senest igår ankom en af dem jeg havde glædet mig lidt ekstra til at modtage. Nemlig en helt vildt fin jersey med svampe, mariehøner og små fugle. Den grønne baggrundsfarve er super skøn. Jeg er vild med de små motiver der går igen, og kvaliteten er som den plejer, rigtig god. Stoffet passer desværre ikke i farverne til min vinterkollektion. Men jeg synes den grønne farve var så skøn, at jeg bare måtte købe den hjem. 


Derfor er den kun til Jer kære kunder, og bliver der ikke udsolgt, må den jo indgå i min forårskollektion. Jeg vil i samme omgang lige takke Jer alle der har taget så godt imod mit nye tiltag, med salg af jersey stofferne. Det er en fornøjelse at runde posthuset hver dag, og jeg håber I oplever en god service.

Ris og ros modtages meget gerne :)


7 kommentarer:

 1. Jeg takker fordi du gør det, det giver mulighed for at få fat på noget stof jeg ikk lige har i nærheden, overvejer stadig det grå men desværre er der ikk plantet et pengetræ i min have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dina

   Ja du modtager en stor pakke med stof idag, så du har noget at gå i gang med :)

   Den grå med skyer er også en af mine favoritter. Jeg har kun 2 meter tilbage på lager, men er ret sikker på jeg kan genbestille den ved leverandøren.

   kh Tine

   Slet
  2. det er landet, bliver dejligt med lidt nyt til samlingen, så må jeg se hvad pigerne kunne tænke sig :D

   Jeg håber der en gang bliver plads i budgettet til det grå :D

   Slet
  3. Jeg er meget spændt på hvad du får lavet. Har du en blog hvor jeg evt kan se det?

   Slet
  4. Det har jeg, det er krea-mutti.blogspot.com

   Slet
 2. Håber da snart Storm er god igen. Det er noget fint stof, du henter henter hjem. Hvis jeg bare syede :)

  SvarSlet
 3. Tak søde Pernille

  Du må da i gang med at lære det. Ser ud til du dyrker din kreativitet meget for tiden, så hvorfor ikke lidt syning, hi hi :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...