torsdag den 2. maj 2013

Succesoplevelser

Det har været en vild uge fuld af en masse succesoplevelser. Først i mandags hvor det lykkedes mig at sy 40 bluser samtidig med, at jeg gik til eksamen og fik et 12-tal. Så tirsdag, hvor jeg havde mit første home party. Dog blev jeg som frygtet, ringet op af vuggestuen midt i alle forberedelserne, at Storm havde 38 i feber, og skulle hentes. Men det gik, og aftenen blev en kæmpe succes. Det var sjovt at få sine varer hjem fra Smuksak, og se dem i en lækker samlet Bybørn sammenhæng. Desværre havde jeg så travlt med at skrive fakturaer, så jeg ikke fik taget billeder da det lå pænt. Derfor en lidt rodet, og mørk omgang jeg kan vise frem her, men dejligt at mine gæsterne var så ivrige for at se på mine produkter, og skønt at sende så meget med dem hjem.
Det er helt klart ikke sidste gang jeg har afholdt sådan et arrangement.

Kunne du havde lyst til at samle en flok til home party, tager jeg meget gerne ud med mine varer. Der er selvfølgelig en lille gevinst for dig, men skriv til mig hvis du vil høre mere, så finder vi ud af noget. 

7 kommentarer:

 1. Fantastisk flot at få 12 - tillykke :-) og tilmed at sy 40 bluser... 40.... Imponerende!! :-D Dejligt at homeparty var en success - der er så mange fine varer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette.

   Tusind tak for både lykønskninger og roser. Jeg syr mine Bybørn produkter på en systue med store industrimaskiner, så går det lidt hurtigere end normalt :)

   Jeg er vild med de nye farver - elsker de sarte pasteller sammen med stærke lækre farver med knald på

   Kh Tine

   Slet
 2. 40 bluser - wow! og samtidig med eksamen - supermom lige der! sejt

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha Sandra - supermom var jeg vidst ikke den dag, men skønt at nå nogle deadlines så man igen kan dyrke sin kreative verden OG sine børn :)

   Slet
 3. Hvor ser de sky bluser lækre ud, hvad tager du for dem?? og har du dem i str 98??
  Tillykke med det flotte 12 tal- du er en super woman, flot!!

  VH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Jeg har alle størrelser, da jeg pt faktisk ikke har nået at få dem i butikken. Så jeg kan sagtens tage en fra til dig i str. 98 inden jeg afleverer i butikken. De koster 175,- og er i en lækker dansk økotex 1 bomulds jersey.

   Tak for lykønskning. Det er selvfølgelig dejligt med en høj karakter, men endnu mere dejligt at få afsluttet sine ting.

   Kh Tine

   Slet
 4. 40 bluser på en dag, det er fandme vildt, jeg tror jeg kan sy en enkelt - godt gået.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...