søndag den 26. maj 2013

Den første lok og drenge-hårs-mode !!

Jeg synes det er rigtig svært det der med drenge og hår. Havde man en pige, var det så nemt, der er så mange fine pige frisure. Men det er noget helt andet med drenge. Vi har prøvet mange ting af på Noah Emil. Kort drengeklip, strithår, hanekam med kort i siderne, og det sidste halve år, har vi bare forsøgt at få det langt. De fleste i hans klasse er langhårede, og det er også det han helst vil, men det fungerer bare ikke rigtigt. Det vokser hurtigt, men ikke hurtigt nok, til at blive så langt, at det kan sidde bag ørene. Hans hår er meget tykt og langhårsforsøget er egentlig bare endt med, at vi sjældent ser mere end et øje på ham, og han er begyndt at få skæv holdning og nakkeproblemer, af at skulle kigge ud under manken. Så der var ikke noget at gøre. Vi måtte finde saksen frem idag. Om resultatet af min klipning er så vellykket, vil være synd at side. Så jeg overvejer nu, om der skal en professionel til. Måske kan hun se noget jeg ikke kan. Hvis der er nogle der har forslag til en løsning, så skriv meget gerne på indlægget. Den stakkels dreng må i skole med kasket på i morgen.
Før


Efter 


Når storebror skal noget, skal Stormen også. Da Noah Emil hoppede ned fra skamlen, stod lillebror parat, til også at få klippet hår. Jeg var ikke meget for det, for han var så nuser med sine skønne lyse krøller. Men da faderen også har nævnt det utallige gange, og Storm insisterede, gik jeg med til en lille klipning. Vi tog en kæmpe lok af baghåret, for den første hårtot skal jo foreviges. Resten af klippene blev tilretning, for jeg nænnede det bare ikke. Håber det gror hurtigt...Totten sidder i bogen, nu er den store dreng, og hans mor vidst klar til, at han fylder to om 1 måned. 


4 kommentarer:

 1. Som en, der også lige har haft saksen til håret på sin egen søn, så synes jeg bare lige jeg vil sige rigtig godt gået med begge drenge! Det er da slet ikke så ringe endda og den lange frisure ser totalt moderne ud :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Agnethe. Det er rart at høre hvad andre synes når man er i vildrede.

   Slet
 2. Jeg synes faktisk det korte pandehår klær' Noah Emil bedre end det lange. Jeg synes det er rigtig fint med skulderlangt hår til drenge. Mine egne har desværre bare stadig for tyndt hår til det kan lade sig gøre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror faktisk du har ret. Jeg har ihvertfald nydt at se hans ansigt lidt mere. Men synes det er lidt piget så jeg tror stadig der skal en tilretning til.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...