onsdag den 17. oktober 2012

Ubudne gæster der bare ville have en del af kagen!

Idag var der dømt familiedag. Alle havde taget fri, og selv butik Smuksak var pakket væk. Både rent fysisk, men også i tankerne. Der blev pakket mad og kaffe, der skulle nydes i det skønne vejr i dyrehaven. En fast tradition vi har i efterårsferien.
Vi blev dog tvunget til at ændre på de faste ritualer i år, for hold da op, dyrene i haven var pågående og meget sultne. Bedst som vi havde fået stillet an med en lækker frokost på et bord i dyrehaven, blev vi nærmest angrebet af sultne dådyr, der gerne ville have en bid med. Desværre gik det så stærkt med at kaste det nybagte brød, pølse og æg ned i poser, så jeg ikke fik taget et billede. Løbende gennem haven med baby på armen, poser med mad og kaffekande, og med 10 dådyr efter os, kom vi i dækning ude på den anden side af hegnet. Alt blev pakket i bilen for at køre hen hvor vi kunne spise i fred. Vi endte på Moesgård, hvor Noah Emil jublede over legepladsen. Og langt om længe fik vi anrettet den efterhånden ødelagte frokost. Men lækkert var det at sidde der i det frie. 


På Moesgård i FRED OG RO, væk fra alle dyr. 
En lidt medtaget madpakke, men skønt var det at spise ude :)

3 kommentarer:

 1. Det ligner da, i har haft en rigtig hyggelig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt Pernille - Det er med at holde nogle pauser fra produktionen, når vejret er til at komme ud og få lidt frisk luft, så vi kan samle energi til de kommende mdr. :)

   Slet
 2. Hi there, I discovered your site by way of Google even as looking for a comparable subject, your web site got here up, it looks good.
  I've bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, just changed into aware of your blog thru Google, and located that it is really informative. I am going to watch out for brussels. I'll be grateful in the event you proceed
  this in future. Lots of folks will probably be benefited
  out of your writing. Cheers!
  Feel free to surf my blog - natural insomnia cures

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...