tirsdag den 30. oktober 2012

Ekstra gevinster

Så er det om 2 dage jeg trækker vinderen af min give away, på gavekort til City Stoffer.  Og jeg lovede Jer jo lidt ekstra præmier, nu hvor jeg har fået så mange nye medlemmer. Så jeg har været ved at kigge lidt på lageret af opsyede ting, og fandt der disse frugtposer i det populære uglestof. Poserne kan bruge som frugtposer i institutioner, herhjemme er det en nintendo-pose, der altid lige sniger sig ned i tasken når vi kører på tur.


Poserne er forede indeni, og der sidder navnemærke i. Vandt jeg dem ville jeg stryge navnet på med strygestof, som jeg ved man kan købe hos Laralil.

Jeg har 3 poser tilbage. Skriv under dette indlæg hvilken farve du gerne vil vinde, hvis du skulle være så heldig, at være en af de 3 der vinder en trøstepræmie. Jeg trækker de 3, efter, at jeg har trukket de 3 vindere på give away´en. Så deltager du der, deltager du også her.

4 kommentarer:

  1. Uhh, den blå ville nok passe bedst til mine drenge, mens min niece ville blive glad for de to tøse-farver, så faktisk betyder farven ikke noget for mig :)

    SvarSlet
  2. dejligt med trøste præmier og herligt stof må jeg sige

    x
    Margit fra Creative Tail

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...