mandag den 22. oktober 2012

Det er som slik

Kender i følelsen af, at hente en kæmpe pakke på posthuset, for derefter at gå hjem og pakke godteposen op - det er som slik en lørdag aften. Uh det er lækkert. Endnu en pakke fra Lullaby er dumpet ind hos mig. Heldigvis har jeg den undskyldning, at jeg gerne må købe stof for tiden, det er jo til Smuksak varer, eller ihvertfald det meste af det :) 


Og sørme om ikke Ulla lige har fyldt endnu flere varer på Etsy-shoppen. Skulle man kigge igen - altså bare kigge! 


Disse stoffer skal vidst blive til endnu flere Bybørntæpper, og så har jeg en konstruktion i gang, på noget skønt de små kan lege med, men dem må I vente lidt endnu med at se. Det ligner næsten en kjole med læg - måske man skulle overveje en nederdel i vintage stof til butikken.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle lækre stoffer! Jeg selv er ikke et hak bedre og har så meget stof at jeg er ved at drukne og alligevel så dukker der liiiiige lidt nyt op som jeg bare MÅ have til bettemandens bluser eller sådan noget... Ihhh hvor jeg kender det og der er ikke noget bedre end nyt stof ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, og så er jeg jo bare ekstra heldig, at jeg har en undskyldning for også at købe alle pigefarverne til min Bybørn kollektion :)

   Slet
 2. æj det er godt nok også noget labert stof!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...