lørdag den 6. oktober 2012

Retrokasser med tråd samt trådfif

For et sykke tid siden fik jeg disse mega fede kasser af en veninde. De er fra 70´erne og er egentlig beregnet til kassettebånd. Men da kasettebåndfænomenet må siges at være ret uddød, har jeg taget dem ud og langt om længe fundet ud af hvad der skal erstatte båndene. 
Pludselig har jeg fundet løsningen der lader min tråd være i fred for små Storm fingre, der ellers elsker at hapse de små ruller, for at putte dem ind i diverse skabe og andre finurlige gemmesteder, han ellers kan finde.
Der er selvfølgelig ikke plads til alt min tråd, men nu har jeg da en nogenlunde samling til pige og til dreng.


Og så lige lidt trådfif. Jeg har brugt mange år på at finde min favorittråd. For der er virkelig ikke noget så irriterende, som når tråden springer hver gang man trykker på pedalen. Så her får i lige mit absolute valg af tråd - Og det er AMANN. Det er en Tysk polyester tråd med en perfekt fasthed, der gør at den ALDRIG knækker i maskinen. Den fåes i de fleste standartfarver med et okay spring. Tråden køber jeg hos City Stoffer i Park Allé.
Den koster 15,- eller  4 stk. for 50,-


Skal jeg bruge en helt specifik farve køber jeg denne tråd fra Gütermann. Den er ligeledes god stærk og findes i stort set alle farver og nuancer. Rullen er knap så stor og koster 26,- men det vil jeg gerne ofre til mine specielle projekter. 

5 kommentarer:

 1. Totalt fed kassette bokse. Man skulle tro de var lavet speceielt til Bybørn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis - de passer perfekt til mig og til Bybørn - Lige mine farver :)

   Slet
 2. God ide til tråd... Jeg har længe selv gået ig irriteret mig over mine egne tråd ruller roder og man aldrig kunne finde, lige den man søgte, og for lidt tid siden fandt jeg selv nogle kasser - ikke så cool som dine. Og der er også en pige og drenge kasse:-) skønt med lidt orden!
  Ang trådvalg har du helt ret, og mit valg er også absolut faldet på amann der har mange mange farver til det meste:-)
  Og så tak for en skøn og hyggelig blog, det er dejligt at følge med i:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og så kan man have sine syting i stuen uden nogen tænker over det, og dét er smart, når man nu ikke er den glade ejer af et syrum.

   Og selv tak Malene - det er dejligt med nogle faste læsere der følger en :) Hold øje med den her i foråret, jeg er flere sponsorede giwe-aways på vej. Men det skal vidst være når det "rigtige" efterår kommer :)

   Slet
 3. Åh det lyder spændende:-) og jeg er en trofast læser kan du tro... Det er bare ikke altid jeg lige får sat mig og skrevet:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...