onsdag den 29. august 2012

Inspiration fra 80´erneEn barndomsveninde har netop sendt mig et par billeder idag til inspiration til kommende kreationer. Et af billederne fik mig straks til at kigge vores billeder igennem af Storm, da han faktisk har en bluse der er en tro kopi af den jeg var iført i 
80´erne. Hvor er det sjovt så lidt der bliver ændret idag - det fif hvis man kan kalde det det, må jeg vidst tage med mig, når jeg engang springer ud som designer :)

det er mig i det brune dress til højreStorm´s bluse er fra Alba baby. Selv stoffets kvalitet er den samme - nemlig en ribstof i bomuld. Jeg synes den er intet mindre end fantastisk. Desværre var den ret lille i str. så Storm voksede hurtigt ud af den, meen man kunne jo godt købe en til i en større str.

Storm på hans elskede WheelyBug - Ja der er lidt varmt i sådan en lejlighed om sommeren, så bukser er ikke det Storm bruger mest.


2 kommentarer:

  1. Alba Baby laver altså også bare det skønneste design(!) De lader sig jo også inspirere af gamle børnebilleder, mener da endda at man kan uploade billeder via fb til dem, hvis man har en god idé til deres design.
    Elsker deres tøj, men ja det er småt i str. Heldigvis er Emil en bette skid, men måske deres målgruppe ville blive bredere hvis tøjet passede den mere almene baby med sul på kroppen :)

    SvarSlet
  2. Lige præcis, de er ret smalle i modellerne. - Jeg må i gang med at lave mit eget mønster på sådan en bluse så den bliver lidt bredere :) Synes detaljen med elefanten er så fin. Men strygestof er desværre udsolgt for tiden så det må jeg vente med.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...