fredag den 4. oktober 2013

Ny bluse

For to dage siden afleverede jeg den 2. sidste kæmpestore opgave på designstudiet. Jeg havde 4 uger til at lave opgaven. I de sidste 3 uger havde jeg syge børn hjemme hver dag inkl. weekenderne, så resultatet blev nok også derefter. Midt i kampens hede glemte jeg alt om at tage billeder af mine færdige produkter, som jeg ellers havde lovet Jer. Den sidste uge op til afleveringen arbejdede jeg dag og nat, og måtte også sande, at der bare ikke var tid nok. Men nu kan jeg ikke gøre mere. Skitsebog, salgsmateriale og produkt er i lærerens hænder, mens jeg nervøst venter på at høre, hvor galt det gik. 

Igår startede vi så på vores eksamens periode. 2 mdr hvor vi må arbejde for en selvvalgt virksomhed. Jeg har selvfølgelig valgt at arbejde for Bybørn. Så mens jeg overvejer en problemformulering, ånder jeg ud med lidt syning. Kaninbluserne har været i en t-shirt variant i sommers. Den var meget populær, og derfor klippede jeg den straks til lange bluser også. De er nu syet (mangler blot oplæg og trensning)De kan købes i Smuksak fra på mandag og bestilles på mailen allerede idag med afsending mandag.


Bluserne koster 179,- og kan fåes i str. 68-110. Stoffet er desuden udsolgt i min metervarershop, så dette er sidste chance for at få de fine kaniner.   

9 kommentarer:

 1. Det lyder til at du har nok at se til. Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke med eksamen. Er sikker på du klarer det med stor stil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Helena, dejligt med støtte herindefra :)

   Slet
 2. Held og lykke med eksamen, sikke en flot bluse :-)
  God weekend
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sabrina, tak skal du have. Håber du også havde en skøn weekend, jeg nød at have tid til mit bybørn og mine drenge :)

   Slet
 3. Uhh det lyder som en heftig periode - syge børn er aldrig sjovt. Krydser fingre for resultatet og det må være skønt at du kan bruge Bybørn i studiet :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja meget hektisk periode, men efter sådan en forstår man endnu mere at nyde de gode tider. Og nøj hvor jeg nyder at sidde på systuen og sy Bybørn produkter mens jeg stadig overvejer den der problemformulering. Kan bare ikke vente med at få produceret min vinterkollektion :)

   Håber at se dig i butikken i uge 42. Jeg er der tirsdag og onsdag formiddag. Mon det er der du rammer Århus?

   Slet
  2. Din problemformulering kommer helt sikkert flyvende til dig mens du syr - det gælder om at være flow ;-)
   Jeg sørger for at komme forbi Smuksak tirsdag eller onsdag formiddag :-)

   Slet
 4. Wauw sikke et program! Krydser fingre for at eksamen går rigtig godt og jeg glæder mig til at se vinterkollektionen :D

  SvarSlet
 5. Tak Agnethe. Og mon ikke det snart er tid til at afsløre lidt om den der vinterkollektion. Følg med de kommende dage ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...