onsdag den 9. oktober 2013

De første afsløringer

Nu kan jeg vidst ikke trække den længere. I skal se lidt af det arbejde, jeg knokler med i døgndrift i denne uge, nemlig min vinterkollektion. Jeg er kommet rigtig godt i gang, men der er også nogle udfordringer forbundet med det. Fx har jeg en masse heldragte til babyer klar, men uden trykknapper. Prymtangen kan simpelthen ikke trykke dem nok sammen, så jeg kan sikre en ordentlig holdbarhed. Jeg søger stadig den helt rigtige løsning, så har du kendskab til en trykluftmaskine der kan trykke dem i, så hører jeg meget gerne fra dig. Og ellers har jeg et lille kort i ærmet, jeg må gå videre med. En anden ting er en metervarer der er i arrestordre. Den kommer, forhåbentlig i næste uge, så også her skal der tænkes alternativt.

Der er mange ting der skal passes sammen. Leverandøre, produktionstid, modeller, fotograf, location, og sikkert også en masse andet jeg ikke er nået til endnu.   

Kollektionen består af 8 dele i to farvestillinger. Og som I kan se, så har jeg valgt farverne rød og blå. Rød er oplagt da vi går juletiden i møde, og ja der kommer en fin rød kjole, men også fordi det er min absolute farvorit farve til små piger. Marineblå fordi den står godt til den røde, og der er flere af mine styles, hvor begge farver indgår både til drenge og piger.


På søndag kører vi et photoshoot af. Jeg glæder mig helt enormt til at se de kære små i mit tøj.

6 kommentarer:

 1. Nej hvor ser det spændende ud - Glæder mig til at se det helt færdigt... Og virkeligt skønne farver!

  SvarSlet
 2. det er sådan et fint print!

  SvarSlet
 3. Ihh hvor er jeg vild med det røde print der og glæder mig super meget til at se, hvad du kommer med :D

  SvarSlet
 4. Skønne farver du har valgt, blå og rød..... glæder mig meget til at se det færdigt og det er med at holde tungen lige i munden i de pressede situationer!!
  Held og lykke med udfordringerne!!!

  VH Louise

  SvarSlet
 5. Uhh, glæder mig til at se hvad du har fundet på :-)

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig spændende ud!
  Glæder mig til at se mere:)
  Kh Catrine
  www.catlyng.blogspot.dk

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...