mandag den 14. oktober 2013

Photoshoot Vinter 2013 - Bybørn og Asta & Alfred

Igår var dagen jeg havde glædet mig helt enormt til. Mette og jeg skulle lave vores photoshoot, som er det første tiltag i et nydt samarbejde. Min vinterkollektion er nemlig lavet i samarbejde med Mette, som står bag mærket Asta og Alfred. Vi har to brands der supplerer hinanden godt, på både filosofi og udtryk. Vi arbejder begge med 100% natur materialer, samt fokus på en bæredygtig og forsvarlig produktion.

Men meget mere om vores fremtidige projekter senere. Nu vil jeg nyde gårsdagens billeder, som jeg er totalt stolt og meget lykkelig over.

Tusind tak til de skønne børn Helene, Johanne, Storm, Jonas og Sava, deres mødre og ikke mindst vores fotograf Helene. Vi er så glade for resultatet.18 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine billeder i har fået taget. Skønne børn og skønt tøj. Det ligner i hvert fald, det hr været en rigtig god dag, i har haft jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Pernille. Ja vi havde en skøn dag, og er super glade for resultatet :)

   Slet
 2. Lækkert tøj, skønne børn og især billede nr. 2 er bare fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lille Jonas var bare en glad lille fyr :)

   Slet
 3. Lækre unger, lækkert tøj..

  Har jo helt lyst til at købe det hele :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karen Elisabeth, det lyder jo lovende, hi hi ;)

   Slet
 4. Ih, hvor er de flotte og ja, jeres design komplementerer hinanden super godt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lola, det er vi glade for du synes :)

   Slet
 5. Jeg kan godt forstå, at du er stolt. Det er super flot, og det må være en enorm tilfredsstillelse at nå dertil! Tillykke med den fine kollektion og de smukke billeder.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anna. Ja det er en stor lettelse at nå hertil. Produktionen er i fuld gang, mens foråret ligger på tegnebrættet. Uh der er mange bolde i luften! Men det er det hele værd, med den opmærksomhed Bybørn har fået de sidste dage :)

   Kh Tine

   Slet
 6. Sikke nogle skønne billeder og en rigtig dejlig kollektion. Den kan du bestemt godt være meget stolt af, for det ser bare SÅ godt ud :)

  SvarSlet
 7. Åh tak Agnethe. Det er så dejligt at den bliver taget godt imod :)

  Kh Tine

  SvarSlet
 8. Det er sådan nogle fine billeder, kan godt forstå du er stolt og glad for dem :-D Og de blå stribede bukser er bare SÅ fede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette :) Jeg er også selv ret glad for drengebuksen, og kan slet ikke vente på at Storm kan tage dem i brug. Det var hyggeligt at møde dig den anden dag, håber I har nydt dagene i Jylland :)

   Slet
 9. Så mange fine ting dere lager. Nydelige foto. Jeg bare må innom butikken når jeg er i Århus :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...