mandag den 15. april 2013

Rammetryk

I fredags havde jeg rammetryk på skeamet. Jeg havde Noah Emil med som er ramt af lockout, og derfor skulle dagen være i hans ånd. Vi havde tegnet en Anders And i illustrator dagen inden, og købt en t-shirts til st trykke på.

Noah Emil glædede sig enormt meget til at lave sin helt egen t-shirt.  Der er smurt emolution på rammen ( det blå). Nu skal Anders And i lyskassen. Der hvor de sorte streger er, kan vi bagefter spule væk med med højtryksrenser, så vi får vores skabelon vi kan printe med. 

 

Emil øver sig på magnetbordet. Den lange stang (raklen) styres af knapperne han skruer på.Den udvalgte t-shirt ligger klar med papir imellem lagene så vi ikke trykker igennem. 


Trykpastaen (farven) ligger klar på lærredet. Raklen har kontakt med magnetbordet nedenunder. Nu mangler vi blot at "vippe" raklen og lade den køre henover trykket ved hjælp at en manuel knap.  En sej fyr med ny t-shirt

4 kommentarer:

 1. Mega sej trøje. Noah Emil var lige forbi vores bod i Mølleparken og trøjen er lige så lækker irl

  SvarSlet
 2. Hvor er det henne? Er det noget alle kan komme ind og prøve?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er desværre på designstudiet vi har de fantastiske muligheder som valgfag, men jeg ved der findes kurser for rammetryk som skulle være helt fantastiske. Kig evt ovre hos Pernille med bloggen pescno eller hos søstrene Tina og Heidi med bloggen Oh Deer.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...