onsdag den 17. april 2013

Nyt Bybørn produkt og hyggetidIdag har jeg haft en selvstudie-dag som egentlig burde bruges på at forberede morgendagens fag - digital print. Men Storm er syg på 8. dagen, så endnu en dag er forsvundet, uden at jeg har fået lavet det store. Men hvad betyder det når man kan ligge flettet ind i hinanden på sofaen, til utallige minutters Bamse og Kylling. Når man bliver inviteret til mesterkokkens the-selskab og bare kan nyde at man ingen ting skal, andet end at være omsorgsperson. 

Egentlig troede jeg at han var ved at være ovre det efter 7 dages feber og pyldren, men i aftes begyndte det at flyde fra øret, og lunten var atter kort. Det er bestemt ikke typisk for Storm der ellers plejer at være en verdens mand, så den lille mand må virkelig være skidt. Men det er dejligt at se at de dræn han fik lagt for et par måneder siden virker optimalt, og en mellemørebetændelse derfor er til at holde ud for ham.
Heldigvis for ham og jeg, har han nuppet en 
3-4 timers middagslur hver dag, som jeg straks udnytter til mit Bybørn. Middagsluren igår brugte jeg på at sy ærteposer af det stof jeg printede i sidste uge på digital printeren på skolen, og idag har jeg prismærket og gjort varer klar til butikken.


Så her er første afsløring af et nyt Bybørn produkt. Ærteposer med print af gamle glansbilleder. De kommer til salg i Smuksak fra på lørdag, og der er 16 stk. 
De sælges 1 stk. 49,- og 2 stk. 89,- De er populærer (8 styk er solgt inden de er kommet i butikken), så skal du have fingre i dem, må du skynde dig.Alle glansbillederne er nogen jeg har haft som barn. Jeg har 3 skønne mapper. Sikke en skat at have gemt.Pigen med den blå kjole har jeg et helt særligt forhold til, da det var mit ynglings glansbillede som barn. Jeg holdt særligt meget af pigen, som mange ellers prøvede at få mig til at bytte med. Men jeg lod mig ikke friste af de mange tilbud om et hav af glansbilleder i stedet. Pigen blev i min mappe, og hvor er jeg glad for det idag. 


Glansbilledet af børnene der løber i haven minder mig om min barndom, og det jeg vil have frem med mit Bybørn. Derfor fik jeg straks følelsen af at det her var Bybørn, så snart jeg så det. Jeg har den helt rigtige fornemmelse med dette produkt, så der er ingen tvivl om at der kommer meget mere i denne stil. 


   

3 kommentarer:

  1. Hvor kan jeg kende mange af de glansbilleder. Min mor havde heldigvis gemt dem, så jeg har dem stadig.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  2. Hold nu op, hvor er de fine. Håber der er nogen tilbage, når jeg kigger forbi- vi bruger nemlig ærteposer RET tit til al mulig leg. Og håber det går bedre med lillemanden. Knus Heidi

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...