mandag den 25. marts 2013

produktiv weekend

I weekenden har vi været på landet. Først og fremmest for at besøge min mor og hendes kæreste, men også for at producere Bybørnvarer. Der er nemlig masser af ro, og ikke mindst super service på, når vi besøger dem, bestående af børnepasning, madlavning, nybagte boller og kage, kaffe serveret ved symaskinen, og endda hjælp til at skære stof og sprætte op når jeg syr forkert. Højere service findes vidst næppe.
Min mor synes det er hyggeligt når jeg kommer med min kreativitet, men jeg er sikker på hun også nyder når rodet drager afsted igen.
Det var skøn følelse at aflevere så mange varer i Smuksak i morges.
Veste og tæpper kommer i blogshoppen i løbet af et par dage. Men har du udset dig et produkt du må eje, så send mig gerne en mail så jeg kan tage den fra.


10 kommentarer:

 1. Årh, sikke produktiv du dog har været :) skønne sager. Det er dejligt med så stor en hjælp! Lyder til at have været en über skøn weekend.

  Kh. Jo

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det har det bestemt, og jeg kan da slet ikke vente til alle de dejlige påskedage hvor man bare kan hygge sig med familien og kreativiteten

   kh Tine

   Slet
 2. Det er da meget du har nået :0)

  Tæpperne er SÅ smukke - Meget inspirerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karen Elisabeth. Glæder mig helt vildt til at modtage dine stoffer, og kreere et tæppe af dem :) Mon pakken lander idag!

   kh Tine

   Slet
 3. Sikke lækre varer du har fået kreeret :-)

  SvarSlet
 4. Luksus weekend ophold du har haft dig der.....
  Og fantastiske sager du har fået kreeret. Er helt vild med tæpperne med de små tern.
  Knus

  SvarSlet
 5. Taaaaak Heidi, så skal du holde øje med bloggen, jeg er slet ikke færdig med de små tern. Der kommer nemlig et produkt til 6-8 årrige, blink blink

  SvarSlet
 6. Sikke mange skønne ting, er helt vild med vestene, bliver i sommer humør. Er ny fast læser, så vil glæde mig til at følge med. Du erogså velkommen til at følge med hos mig.

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise

   Velkommen til, dejligt du vil følge mig. Jeg kigger ind hos dig :) det er skønt at udvide sin blogliste :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...