søndag den 10. marts 2013

Forårsfornemmelser og neontendenser

I denne weekend har jeg haft min første lørdagsfri fra Smuksak i en måned, så det skulle nydes med familiehygge. Jeg havde lovet Noah Emil at vi skulle shoppe, men i sådan et skønt vejr igår fristede det, at putte et cafebesøg ind oveni. Så dagen blev brugt på totalt afslapning. Alle tanker om designidéer og produktion blev pakket langt væk. 

Jeg trængte til at se Storm i forårsfarver, så han fik noget af tøjet på med det samme. Skøn body fra Hollys i en himmelblå farve, med stærk pastel grøn som bånd.


  
Dagens indkøb: 


Storm: 
# Body fra Hollys 179,-

       # Bodysuit fra Hummel 220,-
       # Baggy buks Hummel 150,-
       # Jakke Hummel 550,-

Noah Emil:

     # Basket støvle Hummel 599,
 # Jakke Hummel 499,-
     # T-shirt neongul m. skæg og briller 79,-
     # T-shirt sort og grå stribet 79,-
     # Sorte jeans H&M 129,-
     # Strømpepakke H&M 79,-Noah Emil er til neon. Han så helst helt neonfarvet tøj. Moderen er også til neon til en vis grad. Altså helst som en lille detalje i tøjet. Så her er vores kompromis af en virkelig sej dreng. 

Idag er vejret helt anderledes - uh det er koldt, men så er det jo skønt, med en mor der lige har strikket den lækreste trøje til miiig. Tusind tak for det kære muttiOpskriften er fra "Strikkebogen" og trøjen er strikket i lækker lamauld i offwhite med sort mønster. Opskrift og garn er købt i City Stoffer i Park Allé.

2 kommentarer:

  1. Lækker lækker strikbluse, ja det andet tøj er nu også lækkert, der er bare noget særligt over det hjemmelavet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Bestemt, havde jeg tiden syede jeg også selv tøjet til drengene, men jeg kan ikke følge med, og måtte ty til hurtigere metoder. Trøjen er gaven fra min mor da jeg i sommers blev 30, sådan en gave sætter man virkelig pris på :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...