fredag den 15. marts 2013

Barnevognstæppe

Først og fremmest TUSIND TAK for alle de henvendelser jeg har fået fra mit sidste indlæg - søgning efter lapper. Der er flere pakker på vej, også flere jeg slet ikke kender indholdet af, så det er super spændende, og jeg glæder mig til at se Storms tæppe tage form.

Mens jeg venter på lapperne, har jeg brugt tiden på endnu et lappetæppe. Det var et forsøg på at få brugt de små rester, som jeg tit får, når jeg laver mit vintage børnetøj. Resterne er blevet til et tæppe i de lækkreste lyse farver, der gør en glad i låget, her i den skønne forårssol, men det knap så varme vejr. Netop i dette vejr skal baby pakkes bedre ind, så hvis du tænker det kunne være i et Bybørntæppe, så kommer dette tæppe netop til salg i blogshoppen nu, og mon ikke der er flere på vej :)

Rigtig god weekend folkens


Køb det i blogshoppen8 kommentarer:

 1. Wauw! Hvor ER det bare smukt! Jeg tror også, jeg skal udnytte mine små rester til en sådant tæppe. Ville bare ønske, jeg havde mere tid, så jeg kunne sy alle de ting, jeg gerne ville ...

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt som alle os kreative mødre, bare ikke har timer nok i døgnet. Men sådan et tæppe her kan man lige presse ind. Herhjemme kan man ihvertfald sagtens liiiige klippe firkanterne, mens men sofahygger med familien om aftenen. Ja jeg kan bare ikke lade vær ;)

   Slet
 2. Smukt, med smuk på... men det er da nogle pænt små lapper - er det ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Karen Elisabeth. Jo lapperne er virkelig rester. De er 6 x 6 cm, og så er det syet med en inches fod for, at spare på sømrummet

   kh Tine

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud.....

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...