torsdag den 21. marts 2013

Den første ting

Idag har jeg fået den første ting. Den ting man som mor bliver pave stolt over - nemlig den første ting, ens barn har lavet til en, i vuggestuen. I dette tilfælde, er det et aftegn af Storms lille hånd, fint pyntet på den første karse i vores hjem i år. Der var ingen tvivl om, at Storm var stolt af værket, og hans mor ligeså. Nu glæder vi os bare til påskeferie, som for vores vedkommende må vente til næste uge, men så skal vi også bare hygge og lave ingenting. Og mon ikke vi skal fortsætte den kreative udvikling med noget påskepynt. Husker du din første "ting"?


8 kommentarer:

 1. Det er bare så stort med den første ting. Ayas første ting var et kageglas hun havde malet på. Nu er hun lige startet i børnehave og i dag har vi også fået karse og en stor påskefugl. Bliver så stolt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er der også påskestemning hjemme ved Jer. Det er dejligt så kreative og umiddelbarer børn er, ingen kan give tingene kærlighed som dem :)

   Slet
 2. Det er bare så hyggeligt :0)

  Jeg vil så sige - Jeg har oplevelsen til gode med Alba, i og med at jeg selv passer hende bliver jeg bare ikke så overrasket over det hun laver i dagplejen ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så må du vente med spændingen, men mon ikke Alba overrasker dig på et tidspunkt med noget helt specielt ;)

   Slet
 3. Hvor er den fin :0) Jeg glæder mig også til den første ting.

  SvarSlet
 4. Ja det er stort med alle de ting der kommer med hjem.

  Her er der kommet påskeæg og karse med hjem i dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt med hjemmesået karse i skøn indpakning - god påske til Jer :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...