onsdag den 30. januar 2013

Han klarede den :)

Det er idag dagen efter en veloverstået operation. (fjernelse af polypper og lagt dræn i ørerne) Det gik godt, men nøj hvor var det en hård omgang for den bette mand. Storm kom i narkose kl. 8.00, og kl. 9.00 så vi ham igen på opvågningsstuen. Her var han godt nok ikke sig selv. Han lå bare der i mine arme, med lukkede øjne, og græd og kunne slet ikke finde ro i sin krop igen.

Efter et par timer kom han over på stuen, hvor vi kæmpede med en overtræt dreng med mange smerter, der ikke ville overgive sig til en lur, for hvad ville der så ske? 

Han sov to timer, fik lidt mere smertestillende, og så skal jeg ellers love for han blev frisk. Ikke mere seng til ham, han måtte ud og undersøge hvor han egentlig var kommet hen.

Vi sov på hospitalet. Det var en nat med sygeplejerske besøg hver time, da Storm sprang flere vejrtrækninger over, end han plejer. For i den hals, hvor der stadig sidder verdens største mandler, er der ikke plads til hævelse.

Vi ser frem til nogle nætter snart med forhåbentlig bedre vejrtrækning trods lægen ikke er optimistisk - Ja det var desværre de ord vi fik, da vi sad på opvågningen med den lille ulykkelige dreng. Det var nok desværre ikke nok at tage de polypper...

Men jeg krydser fingre og beder til, at dette havde en eller anden form for mening.

 Intetanende og en totalt tillidsfuld Storm inden operationen


Velfortjent lur (med næseblod)Isbjørn fra Tryghedsfonden


 Fjernbetjening til sengen - man har vel lært lidt hjemmefra eller!


Storm de sidste 12 timer vi var indlagt! 

Og så lige en kæmpe ros til peronalet på Aarhus Universitetshospital. 
Sikke en service og forplejning vi fik. 
Tusind tak for det.

16 kommentarer:

 1. Han er så dejlig... Godt at alt gik som det skulle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Heidi. Vi ville nu gerne have haft dig som nurse :)

   Slet
 2. Hold kæft hvor er han bare nuser!! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. TAAAK Pernille ;) Han glæder sig til at komme med ned og charme i butikken i morgen :)

   Slet
 3. Hvor er han sød, og godt at denne omgang fik godt

  SvarSlet
 4. Åh lille mand og sikke en omgang!
  Jeg kører til og fra halslæge med Victor (7 år), en underlig balancegang fordi Victor lider meget af halsbetændelse. Min x-mand vil at de skal fjernes og jeg vakler. Tænker at hvis mandler har en funktion skal de jo ikke bare fjernes for at undgå sygdom.....
  Har Jeres læge snakket med Jer om det???
  Ja jeg er meget i tvivl men skal de fjernes skal det være inden han bliver meget ældre!

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig har det slet ikke handlet om hvorvidt mandlerne har en funktion eller ej. Men nærmere risikoen ved at fjerne dem. Men hvis mit barn var 7 år, og jeg kunne snakke med ham om det, ville det være noget andet. Problemet med de små er, at man ikke kan forklare dem hvad der sker. Og hvis uheldet er ude at såret går op og blodet skal suges væk, kan det være meget vanskeligt når de ikke forstår, hvorfor man putter noget ned i deres hals for at suge det væk. Samtidig med, at jo mindre de er, jo mindre blod skal der til for, at blive kvalt i det. Jeg har selv fået fjernet mine som 17- årig. Jeg husker ikke operationen og forløbet som noget slemt, jeg var langt mere besværet af evigt ondt i halsen. Men jeg forstår sagtens dit valg er svært. Jeg synes du skal snakke med ørelægen om det. Der er langt fra et besøg ved ørelægen til operationsdatoen. For vores vedkommende 4 mdr, og vi havde en akut tid!

   Kh Tine

   Slet
 5. Åh, hvor dejligt, at det gik godt. Hvad er lægens plan med hensyn til mandlerne - de må da kunne gøre et eller andet?

  Kh

  SvarSlet
 6. Tak Line :)

  Lægens plan er at afvente 3 mdr. Lige nu er han meget hævet og drøvlen irriteret, efter de har rodet med ham. Så må vi se om han vokser fra generne. Mandlerne vil jo altid være kæmpe, men så må de tage dem, når han er vokset sig stor og stærk, og jeg kan snakke med ham om en evt operation. Nu vil vi nyde et par dages hygge og glemme alt om fremtidige spekulationer :)

  SvarSlet
 7. Hej
  Vores datter fik både fjernet mandler og polypper som halvanet år, og det er det bedste der er sket for både hende og os!!. Indtil da var vi konstant indlagt på børne afd. med en pige med den ene lungeinfektion efter den anden. Det betød hun var sent om at lære at gå pga. massiv sygdom. Til sidst opdagede vores egen ørelæge at hendes mandler var gigantiske og det forklarede hendes søvnapnø og gentagende lungeinfektioner. Der blev iværksat akut operation og selvom det var en hård omgang for hende, så er vi ikke spor i tvivl om at det var det rigtige der blev gjort. Pludselig kunne hun holde til at løbe rundt og lege, sov igennem om natten, og kunne få vejret både gennem næse og mund, var ikke ved at brække sig over at der ikke var plads til maden i munden.

  Hilsen en mor som også er sygeplejerske og som er stor tilhænger af at fjerne mandler hvis det er strengt nødvendigt!

  P.S.: Alt det sygdom har bl.a. betydet jeg fik sygeorlov i et halvt år, og hun måtte gå til genoptræning hos en børne fysioterapeut i 3 mdr. to gange om ugen for at blive lige så god til det grovmotoriske som sine jævnaldrende, Det kan have sin pris hvis man ikke tager det i opløbet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej

   Puha det lyder også til at det har haft nogle hårde konsekvenser for din datter. Storm er heldigvis fuldt med i udvikling. Og jeg satser på at dræn og fjernelse af polypperne også snart har sin virkning på nattesøvnen. Men ellers er det klart at vi må overveje det igen, for det må selvfølgelig ikke gå udover trivslen.

   Dejligt du deler dine erfaringer :)

   Kh Tine

   Slet
 8. Åhh for næsten tårer i øjnene, det er bare så hårdt at være på hospitalet med sine kære små. Er glad for at det gik godt! Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lisbeth - Nu nåede vi desværre ikke det kaffe inden min praktik. Hvordan går det med projekt overlock?

   Kram

   Slet
 9. Pyha stort tillykke med at det gik godt og nu næsten er overstået :-) Har fulgt din ængstelse her fra sidelinjen og jeg må indrømme,at det bringer minder frem. Da min lille dreng skulle have dræn og de gange hvor vi har måttet med ambulance pga vejrtrækningsproblemer blev jeg som normalt er en stor løvemor bare verdens mindste (hysteriske)kylling - godt at drengen har en far der er mester i at bevare hovedet koldt og hjertet varmt når moren skaber sig ;-) Held og lykke med den sidste omgang Kh Eva

  SvarSlet
 10. Hej Eva

  Tusind tak for tanker - lyder godt nok uhyggeligt det I har været ude for. Hønemoderen her var gået helt i panik hvis det var mig.

  kh Tine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...