søndag den 3. februar 2013

En præmie og en VINDER!

Så blev det søndag aften, klokken har rundet de 20.00, og det er nu tid til at finde en vinder. Jeg er næsten ligeså spændt som Jer, for jeg har virkelig lyst til at glæde hver af Jer med en bluse.

Jeg var selv så heldig at vinde en plakat igår fra Småfolk, da jeg var til Kreadag i Århus arrangeret af Anna. Der var vidst ingen til blogtræf der er I tvivl om, hvor glad jeg blev for min præmie. Den skal pynte på Stormens værelse engang når vi har fundet den der lejlighed vi søger. Og tusind tak for en skøn kreadag til alle Jer der deltog der, og ikke mindst til Anna. Det var et fedt initiv, glæder mig allerede til næste gang.

Men nu kan jeg vidst ikke trække den længere.

Vinderne er trukket, og de heldige blev 

Nr: 61 Karen Marie 
Nr: 90 Kreative RainbowMe

I har begge skrevet en bestemt farve på. Vil I begge sende mig en mail med et andet valg hvis blusen er udsolgt i ønsket str. + Jeres adresse. 

Til alle Jer der ikke vandt vil jeg da lige minde Jer om, at bluserne stadig fåes i alle 4 farver i butik SMUKSAK. De koster 175,-


7 kommentarer:

 1. Tak for en super hyggelig dag i lørdags Tine, og hvor var det godt at det var dig der vandt en af plakaterne, det fortjente du sådan :-)

  SvarSlet
 2. jubiii sender med det vums en mail til dig!!

  SvarSlet
 3. Hej Tine.
  Jeg har lige købt en af dine skønne kjoler i Smuksak - og melder mig som fast læser.
  Glæder mig til at følge med =)
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke

   Dejligt at høre, håber du er glad for den. Du kan evt like min facebookside, der kommer alle nyhederne op, hvor det her mere er mit private forum.

   kh Tine

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...