mandag den 28. januar 2013

Tapet og en mors værste mareridt

I lørdags holdte jeg kreadag med Pernille. Vi skulle mødes og bruge hele dagen på, at få produceret lidt nye varer til butikken, i hyggeligt selskab med hinanden. Vi startede dagen med at besøge min stof/tapet pusher, som endnu engang havde læsset frem med fristende varer til os da vi kom. (se tidligere indlæg her. Det var som en slikbutik fyldt af fristelser, og en kunst at styre sit indkøber-gen, for hvem ville ikke eje det hele. Jeg fik nogle virkelig darlings med hjem. Nogen der skal bruges til produkter til Smuksak, og nogen der skal pynte i det fremtige hjem vi stadig leder efter.

Hver eneste rulle måtte rulles ud og kigges på, og vi blev bare mere og mere begejstrede, jo længere vi kom i vores jagt efter de helt rigtige tapeter.


Her var dem jeg valgte. Nummer 3 fra venstre er min absolute ynglings. Den skal pynte i mit nye hjem på en eller anden måde.

Aftenen og natten stod på tapetleg, pizza, melodigrandprix, chips, sodavand, slik og endnu mere tapetleg. Billederne blev lidt rodet, men de viser da en stemning - tjek selv

Der mangler lige at komme tapet på tagene og kanterne af de sidste, og så er mine huse ellers klar til at komme ned i Smuksak.

Men det må vente lidt. For i morgen er dagen jeg har frygtet længe. Storm skal ind til hans første operation, og skal derfor i fuld narkose. Det bliver den værste dag længe, og nøj hvor ville jeg ønske jeg kunne tage hans plads. Men ikke detro mindre er det nødvendigt for ham. Han har kæmpe mandler og polypper. Det forstyrrer hans nattesøvn meget. Han hoster (sommetider så meget at han kaster op af det) og han springer vejrtrækninger over. Nattesøvnen er så vigtig for de små for, at de udvikler sig i dagligdagen, og derfor er man nød til at gøre noget for, at hjælpe ham af med de gener han har. Men puha hvor får jeg det skidt når jeg tænker på, at den lille mand skal ligges til at sove totalt bange, vågne uden sin mor og far, og have mega ondt efter, at være blevet skåret i næsen og fået dræn i ørerne (mandlerne venter de med at tage til næste gang, og forhåbentlig bliver der ikke en nummer 2 gang)
Men lægerne har talt, og heldigvis er de så professionelle idag.

Læs evt mit indlæg fra tidligere hvor beslutningen skulle tages her

15 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre ting du har fået lavet. Og jeg kan godt forstå du er bekymret over i morgen, jeg krydser fingre for at alt går som det skal

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa

   Tak skal du have for ros og ikke mindst de krydsede fingre - de hjalp ;)

   kh Tine

   Slet
 2. Hvor ser det bare godt ud Tine....Og mega hyggeligt.

  Held og lykke med imorgen. Jeg tænker på Jer.
  Du får sikkert lov til at være hos Storm når de bedøver ham, så det sidste han ser inden han sover er mors skønne smil. Og du får sikkert også lov at være der når han vågner rigtigt op, så det første han ser er mors skønne smil.

  Det er værst for dig, han husker formentlig ikke ret meget af det.

  Mange knus og tanker...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Heidi, og det var virkelig dejligt med en sms mens vi sad der i helvedet. Kram herfra

   Slet
 3. Held og lykke, jeg krydser mine fingre i dag og sender jer begge en kærlig tanke... Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, ja bedre sent end aldrig svar her ;)

   kh

   Slet
 4. Åh ... Kan bare lige præcis huske den der følelse du beskriver der. Var ude i det samme med vores dreng og trak den nok også alt for længe - især fordi han tit var i dårligt humør (fordi han ikke fik sovet ordentligt). Men det var en HELT anden dreng vi fik bagefter ... - da han ellers kom sig ovenpå operationen (det gik forbavsende stærkt). Og tror i det hele taget at det var værre for os end det var for ham. Pøj pøj ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rart at læse hvor mange andre der har stået i denne situation og som derfor kan sætte sig ind i hvor svært det er. Så tusind tak for at dele.

   Kh Tine

   Slet
 5. Jeg håber at det hele forløb godt med operationen.
  Det er aldig sjovt at skulle igennem, så håber i er godt ude på den anden side, og at han ikke er alt for påvirket af smerter og sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det hele gik rigtig godt. Storm er frisk og klar til vuggestue i morgen :)

   Tak for tanker - det varmer :)

   Slet
 6. Iiihh hvor er det nogle fantastisk fine huse du har fået lavet!! Jeg kan selv huske da jeg skulle vælge tapet til vores lille prinsesses værelse.. der var simpelthen så meget fint at vælge imellem, det er godt nok ikke til at finde ud af! ;-)
  Og forstår virkelig godt at du er bekymret for Storm.. det er virkelig enhver mors værste mareridt. Håber at det hele gik som det skulle!! mange knus og kærlige tanker fra Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne

   Ja der findes bare så meget fint tapet. Jeg kunne købe mig fattig i det :)

   Tak for tankerne - Storm er i hopla igen.

   Kh Tine

   Slet
 7. Hvor ser det bare virkeligt hyggeligt ud. Gid jeg var med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og det var det bestemt. Ja, du skulle da have været med ;)

   kh

   Slet
 8. Det ser bare så hyggeligt ud!
  Skønne ting du laver :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...