fredag den 23. november 2012

1000 bolde i luften

Nogen gange rammer alt ting bare sammen, og så sender jeg en tanke op ad og takker for den kvindelig egenskab, jeg har fået, og som jeg selv synes jeg mestre til UG her i denne tid - nemlig multitasking. 

For oveni en butiksåbning på tirsdag, har jeg en aflevering af hovedopgave på semesteret mandag, samt en flytning, som jeg oveni købet selv har lagt på samme dato. Flot timet Tine!

Men ikke destro mindre har jeg idag haft en af de dage, hvor jeg bøjer og takker for danskhed og venlighed i største stil. Efter en nattesøvn på 4 timer, drog jeg mod Herning for at lave opgaven færdig, men  på grund det lidt manglende overblik lå materialeprøverne alene tilbage i lejligheden, og salgsmaterialet umuligt at aflevere. 

Så TAK til min søde lærer der gav mig lov til at udsætte aflevering til efter d. 27. 

TAK til den flinke pedel der låste mig ind i et rum, hvor man ikke må spraylime, for derefter at sige "jeg ser jo ikke hvad du laver når jeg er gået ud af døren". 

TAK til kantinedamen der gav mig gratis frugt og muslibar, da jeg ingen kontanter havde, og 

TAK til min søde Smuksak-kollega Christine, der har været i butikken for, at tage produktbilleder af Bybørnprodukterne for mig.

Til togpassageren der ikke synes jeg skulle snakke indretning af butik, med min Smuksak-kollega i tlf., i stillekupeen - Fair nok, jeg  undskylder :)Nogengange skal hvert minut bare udnyttes. 


Tjickerlicker, tjickerlicker 
tjau, tjau tjau
bommerlacker, bommerlacker
bau, bau, bau
tjickerlicker, bommerlacker
zis, bom, bah

I aften øver jeg mig på denne spejderremse og pakker overlevelsesgrej, for i morgen drager Noah Emil og jeg på årets juletur. Vi skal sammen med 100 andre ud i en hytte, på løb, lave juleklip og julebag, og meget meget mere. Noah Emil kan næsten ikke vente, og jeg glæder mig rigtig meget til en weekend  - bare ham og jeg. Langt væk fra opgave, produktion, mails og to-do lister.


På søndag skal der prismærkes omkring 100 varer med disse hangtags - Jeg må lades op.4 kommentarer:

 1. Jeg bliver da helt forpustet bare af at læse alt det du skal Tine! Godt at weekenden står på spejdertur langt væk fra det hele nogle dage - også er det bare at nyde det i fulde drag!

  Vi ses Tine - bedste tanker herfra*
  PS billederne er i din mailboks ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSINDE TAK for dit store arbejde med billederne Christine. Dem vil jeg glæde mig til at få på bloggen efter weekendens lejr. Og ja det bliver skønt med et afbræk ude i den friske luft. Ville dog også gerne have brugt weekenden i butikken med Jer, men så glæder jeg mig bare til et kig forbi der søndag, og se hvad I har haft gang i. God weekend til dig og din familie :)

   Kh Tine

   Slet
 2. Hold nu op Tine du har nok at se til... Men sikke dejlige mennesker, selv små ting hjælper en godt på vej og gir det der ekstra kick der sommetider skal til:-)
  Held o lykke med det hele og god jule weekend:-)

  SvarSlet
 3. Puuuuha, jeg får helt høj puls af at høre om det - men jeg er, desværre, heller ikke nogen multitasker, at all! Sikke mange dejlige mennesker, der hjalp dig igennem!
  Uuuh, jeg er spændt, og glæder mig, til at se butikken på tirsdag! Det skal nok blive godt!
  Go' tur ud i det fri.
  Kh. Trine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...