mandag den 24. september 2012

Ramt af mærkevarer feberen

Hvad der kan få en til at sætte vækkeuret til 5.30 for at cykle op i en kæmpe lang kø af mennesker, en mandag morgen, må og kan kun være en hulens masse mærkevarer på tilbud. Jeg ved ikke hvorfor jeg hvert halve år udsætter mig selv for skub i ryggen, utålmodige griske folk der snyder foran, ondt i arme og fingre af at bære på ALT for mange poser og ikke mindst de svedture man må igennem, da man jo var pakket ind i uld, for at kunne holde varmen den halve time man stod i kø inden kaos brød løs. Men ikke destro mindre, så gjorde jeg det igen. Tog til Rivegilde i Salling mandag morgen kl. 6.30. Denne gang med aftalen med mig selv om, kun at gå efter vinterstøvler og tøj til børnene, og det lykkedes. 

Her er hvad jeg kom hjem med -


Okay - jeg er en af dem der hamstre - men hvilken størrelse var det nu lige vi var nået til?


 Lækre brune vinterstøvler til begge drenge fra Bundgaard- 
Normal pris 799,- - Rivegildepris 349 ,-


Til Noah Emil: 
Hummelvest førpris 399,- rivegildepris 199,- 
Kulør hættetrøje 299,- rivegildepris 149,- 
Skjorte (kollektionsprøve) 129,- 
Paul Frank T-shirt 299,- rivegildepris 79,-Bukser til Noah Emil:
Kulør bukser 399,- rivegildepris 199,-
kollektionsprøve 129,-
Hummel joggingbukser 300,- rivegildepris 150,-

 Og så de første par ens bukser - ja det skulle jo komme. Er spændt på hvad storebror siger til, at have de samme bukser som lillebror
Hummelbukser 300,- rivegildepris 150,-

2 kommentarer:

  1. Det kan man da vist kalde shop amok! Jeg arbejdede i Salling, mens jeg læste og glemmer aldrig lyden af midaldrende damer, der buldrede op af rulletrapperne inden de overhovedet havde nået at sætte igang for at kaste sig grådigt over Lene Bjerre-afdelingen :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hi hi, ja de går helt amok sådan en dag, ja og jeg det samme - det passer som reel med at børnene skal have en hel ny omgang hvert halve år. Dog havde de ikke så meget til dreng str. 92. Faktisk er markedet meget skævt i fht. pige/dreng. Det boomer jo med skønt pigetøj, det er straks værre med drengetøjet. Jeg MÅ have den der pige en dag :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...