onsdag den 10. juli 2013

Et lille pip og en masse forberedelser

Det er i morgen præcis en måned siden jeg lavede et blogindlæg. Det er bestemt ikke med min gode vilje, at der er gået så lang tid, og heller ikke fordi jeg ikke har haft noget at blogge om, tværtimod. Men pludselig blev jeg bare ramt at 1000 ting på én gang. For hver dag der gik udskød jeg bloggen mere og mere, og jeg kan mærke, at jeg lige skal i gang igen. Jeg har savnet mit kreative boost fra Jeres verden, så når jeg på fredag rejser på ferie i DK, vil det være med en I-pad, og muligheden for en opdatering rundt om i blogland. 

I disse dage op til ferien har jeg ikke bare travlt, jeg knokler derudaf med vagter i Smuksak og produktion af varer, der skal med på ferie. Det er nemlig sådan, at vi rejser over til mine forældres hus på Bornholm i 14 dage, hvor jeg har booket mig ind på markeder de to kommende tirsdage. Så er du på Bornholm, så kig forbi Sandvig strand. De dage hvor vi blot slapper af i haven, har jeg butik for enden af havelågen. Det er virkelig hyggeligt, og børnene elsker at passe butikken :)

Det betyder så også, at jeg tager mine varer ud af Smuksak i uge 29 og 30, så har du planer om at komme forbi og købe en Bybørn style, så skriv til mig inden fredag kl. 10.00. Så bliver varen selvfølgelig sendt eller liggende i butikken i Århus. 

Sommerhatte i vintage stof med ternet foer. Klar til sommersmarte børn.
T-shirts i str. 68- 104. 149,- Mine ærteposer til leg på stranden


Derudover mangler jeg shorts (som lige skal klippes og syes) flagranker, de sidste hatte, og så alle de projekter fra kategoreien "hvis jeg kan nå det". Drengene kommer hjem idag, og mon ikke de har en del at fortælle, efter at de har været sendt væk i næsten en uge, for at jeg kunne nå alle mine deadlines - uh vi glæder os til den ferie....

Og så er Storm blevet 2 år. Og den lykkelige ejer af en guitar og løbecykel. 


Dagen lå lige midt i eksamenerne, så godt at lidt nyt legetøj kan gøre det, i den alder :)

4 kommentarer:

 1. Velkommen 'hjem' i blogland :).
  Sådan går det jo at og til. At livet på den anden spiseral tiden. Det lyder som dejlige ting du har gang i!
  Nyd ferien. Og rigtig god fornøjelse med markederne :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maj, også god ferie til dig og din familie :) Dejligt at se at man ikke har mistet sine trofaste læsere i stilleperioden :)

   Slet
 2. Åhh you just made me happy... !!Tager til bornholm i morgen, og ville elske at finde et marked, og ikke mindst et med så fine ting du laver... - sandvig strand tirsdag - hvad tid er det ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke helt huske hvad tid det starter, men det er over middag ihvertfald. Du er velkommen til at sende mig en mail med dit nummer, så skal jeg opdatere dig når jeg i morgen er kommet frem til vores sommerhus. Og god ferie på den skønne ø :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...