mandag den 31. december 2012

Hvad er dit nytårsfortsæt?

Som mange andre mennesker, går jeg rundt idag og funderer over hvad det nye år vil bringe. Hvad skal der ske indenfor job, karriere, butik, familie osv. Havde man spurgt mig for et år siden, havde jeg nok ikke regnet med SÅ meget action i dette år. Netop år 2012 har for mig været et år med rigtig mange overvejelser, spekulationer og status over hele livet, idét jeg rundede de 30 år, og netop det gav grund til at sille sig selv en masse spørgsmål.

Befinder jeg mig hvor jeg vil? Er jeg glad i det jeg laver? Hvor vil jeg hen? Og er jeg lykkelig?

Det er mange store og svære spørgsmål at besvare. Men ikke destro mindre gav det mig grund til at oprette bloggen (dagen inden jeg ramte de 30 år) Kaste mig ud i livet som butiksindehaver. Opsige mit fritids job i stofbutikken, for at holde weekenden fri til familien. Genoptage mit studie som designer, og ikke mindst beslutte mig for, at livet i en lille lejlighed ikke er det, jeg vil mere.

Nu står jeg så her, og ved egentlig ikke om jeg er klar til et nyt år med boligsøgning, eksamen hele Januar, produktion af nye varer til butikken jævnligt, vagter i butikken, og og og...

Ikke detro mindre, så er det den virkelighed der rammer mig om præcis 9 timer, om jeg vil det eller ej. Netop derfor har vi også bestilt nytår hos mormor. Bordet er dækket, maden er lavet, fyrværkeriet er købt. Vi skal bare komme og sætte os, og hvor er jeg bare taknemmelig for det. Endnu engang siger jeg tusind tak for hjerterum hos min dejlige mutti.


Gamle nytårsfortsætter:

2010 lave et 12-tal til min svendeprøve - tjek
2011 stoppe med at ryge - tjek
2012 tabe de sidste 10 graviditetskilo - tjek

Og så tænker jeg. Hvad kan jeg næsten finde på eftrhånden. Og efter kort tids tænkning stod det klart, at år 2013 skal være børnenes og kreativitetens år. Vores liv de sidste par mdr har være noget kaotiske, da vi pludselig stod uden vores faste base, og nu bor på lånt tid hos noget familie. Så det er oplagt at starte året med, at få skabt den base der giver tryghed og stabilitet for de kære små. Jeg vil fokusere på nærvær og tid til familien. Jeg vil finde vóres sted, hvor vi kan udfolde os kreativt, min ældste søn og jeg. Vi drømmer om et forum, hvor vi kan udleve alle de kreative projekter vi har idéer til, med masser af plads og muligheder.

Håber du har lyst til at dele dit nytårsfortsæt med mig...

Jeg ønsker Jer alle et rigtig godt nytår, og  glæder mig til at læse med hos Jer, i et forhåbentlig roligt år 2013.

Happy new year4 kommentarer:

 1. Godt nytår søde Tine :) Jeg glæder mig til at være Smuksakker med dig i 2013!

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår søde Tina - Ser frem til maaange flere timer sammen med dig i det nye år. Kh Tine

   Slet
 2. Det lyder som et virkelig godt nytårsfortsæt! Rigtig godt nytår, håber vi ses i det nye år :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.

   Godt nytår til dig. Og ja, vi ses helt klart i det nye år. Var det ikke noget med der var en maskine der skulle klares og noget kaffe der skulle drikkes :)

   Kh Tine

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...