mandag den 23. juli 2012

Ferie i Nordjylland

Så er vi landet hjemme efter en dejlig uge i campingvogn, i Blokhus. Vi havde købt en "Fåruppakke" hvor vi fik 5 dages camping + 4 endagsbilletter til Fårup Sommerland for 1900 kr. Et ret godt tilbud synes jeg selv. Jeg var dog noget skeptisk, inden vi skulle afsted, over at have valgt den billigste campingplads. Og må da også indrømme, at det ikke var nogen luksuriøs omgang, men det passede rigtig fint til vores og vores børns behov. Der var en fin hoppepude, geder, fugle og kaniner, en sandkasse til Storm og en svimmingpool til Noah Emil. Så kan man vidst ikke forvente mere for den sum penge!Blokhus Klit Camping, Nordjylland

Storm elskede gederne, og ville meget gerne røre ved dem. Men mor var ikke tryg ved det, det her var vidst det tætteste han kom på!De bløde kaniner gik rundt i et kæmpe bur hvor man gerne måtte gå ind og hilse på dem, og de var helt tamme så Storm kunne ae dem.


Noah Emil var flyvende på den store hoppepude som var campingpladsens centrum for alle børnene på pladsen. Her mødtes de hver dag i alle aldre til fælles leg.


Storms ynglingsfacilitet sammen med gederne. Det har vidst engang været en papegøje, måske det er her jeg mener de kunne ofre lidt penge på istandsættelse, eller ja nok nærmere en udskiftning. Men retro og skøn var den :)

Der var dog lige sat ny babygynge op og Stormen nød da også en svingtur fra sin storebror.


Sommer når det er bedst - for os er ferie lig med afslapning og hygge. Og ingen camping uden en grillet burger!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...