tirsdag den 13. maj 2014

Cirkus Dannebrog

I torsdags var vi så heldige at få billetter til Cirkus Dannebrog på Tangkrogen kl. 10.00 i Århus. Forestillingen var tilpasset børn i børnehavealderen, hvilket var en super god opevelse, og institutioner i hele byen var inviteret. 

Storm og jeg tog afsted som private, og havde den bedste dag. Han havde glædet sig hele ugen, og forventningerne fra min side var store. For bare nu ikke han blev bange og utryg, utålmodig eller skuffet.

Men den lille mand, der også skulle prøve bybusserne af for første gang, havde bare den største dag. Elefanter og heste er yndlingsdyrerne for tiden, og Storm der selv elsker at optræde, nød showet i fulde drag.

Oplevelsen er absolute anbefalelses værdig næste gang der er Cirkus i byen, og de laver børne forestillinger (uden pauser ;)!! 









2 kommentarer:

  1. Hey keep posting such good and meaningful articles.

    SvarSlet
  2. As claimed by Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh 42 lbs lighter than we do.

    (And actually, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret diet and really, EVERYTHING to about "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    CLICK this link to uncover if this short test can help you release your real weight loss possibilities

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...