torsdag den 1. maj 2014

Børnebazar

Bybørn deltog for første gang i børnebazaren i Århus denne weekend, som afholdes to gange årligt. I april og oktober. Konceptet er lagersalg fra diverse børnebutikker og webshops fra hele landet, samlet på ét sted. Det var et mekka af kendte børnetøjsmærker, legetøj, babyudstyr, børnearrangementer, og så lille mig. En up-comming børnetøjsdesigner, som gerne ville bringe et budskab ud, til de mange mange familier der besøgte bazaren, denne weekend. 

Med en frygt for at folk ville gå direkte forbi vores stand, med det ukendte navn, gik jeg ind til dette med en holdning om, at hvis bare jeg kunne få folk til at stoppe op, og være nysgerrige, så vil jeg vinde alt. Og hold nu op, hvor blev vi taget godt imod. Mange klaps på skuldrene for en forsvarlig produktion, og et fokus på rene varer. Mine nye styles var populære, trods det, at jeg kun kunne tilbyde 10% mod de andres 50!

Min fremvisning af mit Bybørn univers skabte også interesse hos forhandlere, så mon ikke snart Bybørn er på vej ud i nogle butikker - ja hvem ved ;)  7 kommentarer:

 1. Hvor skønt med sådan en god oplevelse!
  Jeg kan godt forstå du blev taget godt imod. Det ser simpelthen SÅ fint ud :-).
  Spændende om du skal i butik hos flere forhandlere snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maj, dejligt at høre :)

   Slet
 2. Skønt Tine og virkelig velfortjent :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette, god weekend til dig :)

   Slet
 3. Du havde en rigtig flot stand og i forhold til mange andre stande så var den overskuelig. Vi er meget glade for de savlesmække vi købte til bores lille Vibe. Spændende med butikkerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. Det er dejligt med noget feedback. Jeg har allerede booket stand igen til næste gang, så det er fedt at høre hvilke oplevelser folk har haft :)

   Slet
 4. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...