fredag den 17. januar 2014

Tilbageblik og nye tiltag

Efter en laaaang pause på bloggen er jeg nu tilbage. Det har været et virkelig hektisk efterår. Hverdagen, uddannelse, butik, eksamen, julemarked og børn tog pludselig alt min tid, og blogindlæg og kreativitet blev udskudt mere og mere, for hver dag der gik. Efter sådan en omgang brugte vi julen på at stresse af, og nytåret på at se frem af mod en helt ny hverdag. Jeg fik aldrig lavet mit tilbageblik på 2013. Et år der på mange måder har ændret på fremtidens planer flere gange,og når jeg nu sidder og kigger på bloggen mangler der  jo faktisk en kæmpe del af min historie. Derfor får I nu et blik tilbage fra "mit efterår", og frem til "mit planlagte år 2014"


I oktober/november lavede jeg min endelig eksamen på designteknologuddannelsen, hvor jeg har læst speciale i fashion design. En uddannelse der har været utrolig spændende, men også meget tidskrævende. Det kostede blod, sved og rigtig mange tåre. Arbejdsdage på ca. 12-16 timer 7 dage om ugen, samtidig med at jeg var mor til to, og prøvede på at få en produktion op at stå, til både butik og julemarked i Ridehuset. Det var multitasking på højt plan med konstant hovedpine, og dårlig samvittighed over ikke at være der 100% alle steder. Jeg kom dog i mål med eksamen, og endte med et samlet 10-tal. I december stod jeg så på julemarkedet i Ridehuset, Århus sammen med Mette der har mærket Asta og Alfred. Det var rigtig hyggeligt, og en fed mulighed for at brande sine egne varer og idéen bag. Vi havde rigtig mange besøgende i de 14 dage vi stod der, og det er klart en anbefaling værd til andre up-comming designere.


Julen blev brugt på at sunde mig over det voldsomme pres som var min dagligdag i mere end to måneder, men også til at fejre og nyde at endnu en milepæl var overstået. Jeg begyndte så småt på en ny drøm, om at gå 100% selvstændig.December blev også måneden hvor jeg afsluttede mit samarbejde med butik Smuksak. Jeg var med i butikken et år, og det har været et år på både godt og skidt. Det har været fedt at være så tæt på kunderne, at have kollegaer at spare med, som har samme interesser og gå-på-mod som en selv, men det har også været ufattelig hårdt. Det har været svært at skulle dække alle funktioner med både design, konstruktion, produktion, vagter i butikken, og så alle de opgaver der ligger udover når man skal drive en butik, samtidig med at man skulle stå til rådighed for familien og ikke mindst tage sin uddannelse 1 1/2 time væk fra hjemmet. Men der er ingen tvivl om, at jeg har synes det har været det hele værd, og jeg kommer til at savne samarbejdet med Smuksak kollegaerne.

Nu står jeg så, færdiguddannet og med en rum af tid, og ikke mindst idéer til hvad der nu skal fylde dagligdagen. Min webshop er åbnet for 14 dage siden, og jeg er i fuld gang med en masse nye samarbejdsaftaler, og ikke mindst nye Bybørn produkter.

Inden længe afslører jeg de første nye varer, der kommer til at gøre Bybørn produkterne selskab på shoppen. Det er nogle produkter som er kendte her i blogland, så mon ikke I er lige så spændte som jeg ;)

Hold øje med mit nye univers på www.byboern.dk

Glæder mig til et år 2014 sammen med Jer, Bybørnene og mine nye samarbejdspartnere :)


9 kommentarer:

 1. Et STORT tillykke med veloverstået eksamen! Kan godt se, at du har haft travlt. Glæder mig til at følge dig og dine fine kreationer her på bloggen.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anna, jeg ser også frem til igen at følge Jer alle. Kan se jeg har mange timers bloglæsning at indhente. Var hurtigt forbi din blog idag, men blev slet ikke færdig ;)

   Kh Tine

   Slet
 2. Hej Tine, kæmpe tillykke med din flotte eksamen :-) Jeg glæder mig også til at følge dig og dine krationer igen, her på bloggen :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Mette. Mon du har fået syet lidt af aberne? :)

   Kh Tine

   Slet
  2. Aberne ligger stadig og griner til mig (ikke af mig..) på hylden.. Jeg er træt af min symaskine og er ved at skulle købe en ny, så jeg skubber sy projekterne lidt lige nu. Jeg vil gerne skrive til dig når jeg har 'syet dem' :-)

   Slet
  3. Ja så må jeg se dem når du har fået det syet. Har du evt instagram ? Du kan følge mig på byboern hvis det er, så ser jeg automatisk din profil :)

   Slet
  4. Hej igen Tine :-) Jeg er ikke på Instagram - men her kan du se en kjole i abestoffet - jeg er vild med det :-D (og ikke så god til at tage billeder, den er endnu bedre live ;-)
   Kh
   Mette
   http://madebymadvig.blogspot.dk/2014/01/jersey-love.html

   Slet
 3. Først og fremmest stort tillykke med uddannelsen, har selv lige færdiggjort min, så kender virkelig godt til alt presset og ikke mindst eksaminerne. Derudover glæder jeg mig til at se dine nye produkter, det er altid spændende at se, hvad du finder på.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Helena, og stort tillykke til dig også :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...