mandag den 23. juli 2012

Min jagt efter loppefund

Indtil videre må det siges at min jagt efter loppefund rundt i Danmark ikke er gået helt så godt. Til min store ærgelse nåede vi frem til Blokhus i samme sekund som dagens loppemarked blev pakket sammen. Der er åbentbart KÆMPE loppemarked gennem hele byen i Hune og Blokhus hver søndag i sommerperioden. Men med en campingvogn bagpå, og sultne børn der havde siddet i bilen i 3 timer var det ikke praktisk hvis jeg "lige" skulle tjekke boderne ud "hurtigt" inden vi kørte videre, så jeg kiggede langt efter de mange borde, da vi i stedet drejede fra for at køre de sidste 2 Km ud til Blokhus Klit. Men I kan tro jeg ærgede mig hele ugen, var vi dog bare kommet afsted til planlagt tid, så havde jeg nået det.Så det er klart en opfordring til Jer derude hvis I kommer på de kanter. Det var vidst fra 10-14 hver søndag her i sommeren. 


Da skuffelsen havde lagt sig (efter 3 dage) kørte jeg på jagt efter genbrugsbutikker.  Jeg fandt én i Blokhus. "Mosters genbrug" Det var ikke fordi jeg fandt det vilde der fristede, kun en amagerhylde der kunne blive fin i en pangfarve, og lidt gamle indretningsblade, men hun var ret dyr så jeg lod tingene stå. Hun havde nogle fine barbiedukker fra 70-80´erne vil jeg gætte på til 50 kr. Jeg fortryder stadig jeg ikke købte 2 af dem med hjem, og overvejer stadig om jeg skal ringe efter dem. 


Så ikke meget succes indtil videre, men på torsdag drager jeg mod Bornholm, og så går jagten for alvor ind efter de ting jeg altid har manglet.

På tur til Vesterhavet

Bybørnene og deres forældre på tur til Vesterhavet

Og så gik der legebørn i den, Noah Emil i et smukt spring.
Vi skulle da lige mærke vandet, det var egentlig ikke kold, men strømmen var hård og bølgerne høje så det blev bare ved "sopning"!
Tegning i sandet - Love og så en sol.
Det var skønt at mærke det fine sand, en perfekt tur på stranden, en dansk sommer hvor vejret ikke helt har været med os.

Giveaway fra LaRaLiL





Vær med i lodtrækningen om disse skønne retro stoffer fra LaRaLiL. Jeg er især vild med det blå og røde med hjerter. Det passer perfekt ind til Bybørn så håber jeg vinder :)
Klik på linket ude i siden af min blog og deltag ... 


Ferie i Nordjylland

Så er vi landet hjemme efter en dejlig uge i campingvogn, i Blokhus. Vi havde købt en "Fåruppakke" hvor vi fik 5 dages camping + 4 endagsbilletter til Fårup Sommerland for 1900 kr. Et ret godt tilbud synes jeg selv. Jeg var dog noget skeptisk, inden vi skulle afsted, over at have valgt den billigste campingplads. Og må da også indrømme, at det ikke var nogen luksuriøs omgang, men det passede rigtig fint til vores og vores børns behov. Der var en fin hoppepude, geder, fugle og kaniner, en sandkasse til Storm og en svimmingpool til Noah Emil. Så kan man vidst ikke forvente mere for den sum penge!



Blokhus Klit Camping, Nordjylland

Storm elskede gederne, og ville meget gerne røre ved dem. Men mor var ikke tryg ved det, det her var vidst det tætteste han kom på!



De bløde kaniner gik rundt i et kæmpe bur hvor man gerne måtte gå ind og hilse på dem, og de var helt tamme så Storm kunne ae dem.


Noah Emil var flyvende på den store hoppepude som var campingpladsens centrum for alle børnene på pladsen. Her mødtes de hver dag i alle aldre til fælles leg.


Storms ynglingsfacilitet sammen med gederne. Det har vidst engang været en papegøje, måske det er her jeg mener de kunne ofre lidt penge på istandsættelse, eller ja nok nærmere en udskiftning. Men retro og skøn var den :)

Der var dog lige sat ny babygynge op og Stormen nød da også en svingtur fra sin storebror.


Sommer når det er bedst - for os er ferie lig med afslapning og hygge. Og ingen camping uden en grillet burger!


lørdag den 14. juli 2012

Yvonne-kjole

På markedet købte jeg også denne kjole- "Yvonnekjolen". Egentlig vil den passe ret fint til næste uges campingferie, men jeg tror nu den bliver hjemme i denne omgang. Stoffet er så fint, og jeg tror jeg kan få mange fede børneting ud af den. Den er klart min inspiration til at jagte endnu mere af dette stof i andre farvekombinationer, når vi i morgen starter på 3 ugers ferie rundt i DK. 







Vi starter i Nordjylland, gør et kort stop i midtjylland og slutter på solskinsøen Bornholm, hvor vi har eget familiesommerhus. Kender du til genbrugsbutikker/markeder der er værd at besøge på vores vej rundt, så skriv endelig!

Loppefund


I søndags var børnene og jeg på jagt efter sjove ting og sager på markedet i Mølleparken i Århus. Jeg købte et billede til Storms værelse, som jeg efterfølgende har fået af vide stammer fra en børnebog fra 80´erne. Kender du bogen og har du evt billeder derfra du vil af med ?

onsdag den 11. juli 2012

tirsdag den 10. juli 2012

Lotte fra Spetakelmagergade - kjole. I shoppen til efteråret!




Denne kjole inspireret af Lotte fra Spetakelmagergade, vil kunne købes i shoppen start efterår. 
Kjolen er i 100 % bomuld. Rød og hvidternet med detalje af libertyknapper i ryggen. Fåes i str. 2-6 år. 
For forudbestilling send en mail til byboern@hotmail.com

Præsentation

Velkommen til mit børneunivers - mit "Bybørn". Bybørn er retrostoffer, 80´er tendenser og landsbyidyl rykket ind til byen. Bybørn er inspireret af min barndom, stoffer, snit, mønstre gengivet i nye udgaver.

Her kommer jeg, med en blog fyldt med inspiration, kreative idéer og lækre ting i shoppen, et nyt mærke indenfor børnetøj - Bybørn - et unikum mærke med mange lækre detaljer fra min barndommens gade. 

Jeg hedder Tine, er 30 år, mor til 2 skønne drenge (Noah Emil 8 år, og Storm 1 år) og bosat i Århus med min kæreste Michael. Jeg har en baggrund fra TEKO som Beklædningshåndværker med speciale i konstruktion. Jeg læser til dagligt til Fashion Designer og arbejder sideløbende i en stofbutik i midtbyen.

Jeg er fan af et grønt koncept, jeg brænder for dansk produktion og laver selv alt fra design - til konstruktion- til produktion. Jeg går ind for økologi og prøver så vidt muligt at bruge øko-tex varer. Jeg kan ihvertfald garantere at giftstoffer og andet skidt ikke findes i mit tøj.

Shoppen:

I shoppen finder du mærket Bybørn. Bybørn skal inspirerer til leg og fantasi. Bybørn er bevægelsesfrihed, glæde og et frisk pust i skønne farver og genkendelige mønstre. Bybørn er det du har glemt, men som du pludselig husker bedst.  

Yderligere finder du lækre ting til Jer mødre. Accessories, gaveidéer og andre fede ting.


Jeg håber I finder min blog og mit nye mærke spændende og inspirerende til Jeres små poder og ser frem til en masse respons negativt som positivt.

De bedste hilsner

Tine
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...